Bepaal zelf de prijs van Championship Manager 2010 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De minimumprijs van de game is een symbolische 1 cent. Naast deze zelf bepaalde prijs vraagt uitgever Eidos enkel nog een klein bedrag voor de bezorging van de game.

Het prij ysteem van Championship Manager 2010 is uniek in de gamesindustrie, waar games normaal gesproken voor een vast bedrag in de winkel liggen. Het zelf bepalen van de prijs werd eerder wel gebruikt door rockband Radiohead, dat fans zelf liet bepalen hoeveel ze wilden betalen voor hun nieuwe album.

ManagenDe game Championship Manager 2010 is het nieuwste deel in de reeks voetbalmanagers en komt op 11 september uit. Op 10 september kan de game al gekocht en gedownload worden vanuit de Championship Manager-winkel.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou