Naast Lost Paradise werkt Benoît Sokal's gamestudio White Birds Productions aan nog twee games, genaamd Sinking Island en Aquarica. Beide games zijn uiteraard adventures en worden door Sokal van verhaal en grafische achtergrond voorzien.

Sinking Island is een detective welke zich op een ver eiland, losjes gebaseerd op de Malediven, afspeelt. In het huis van een miljonair wordt iemand vermoord en het is de taak van de speler om de moordenaar op te sporen. Ondertussen stijgt het water steeds hoger doordat het eiland inzinkt. Sinking Island is vergelijkbaar met Syberia, maar iets donkerder van karakter. Het spel maakt van dezelfde techniek als Lost Paradise gebruik, wat 3D personages op 2D achtergronden betekent.

Over Aquarica is minder bekend. White Birds Productions geeft aan dat het een complement voor een film is, maar geeft verder weinig prijs. Wel interessant is het feit dat Aquarica de eerste volledige 3D adventure van de ontwikkelaar wordt. Kijk voor meer informatie over de games op dit forum.