Nieuws
TheLastOfUsHBO

Bella Ramsey: 'Wen maar aan gay relaties in The Last of Us'

'Ik maak me er niet bepaald druk over'

Geschreven door Michel Musters op
Actrice Bella Ramsey meldt dat mensen maar beter kunnen wennen aan gay relaties in de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us.

Dat doet de actrice, die de hoofdrol van Ellie vertolkt in de serie, in een interview met GQ. Sommige mensen hebben kritiek op de weergave van een homoseksuele relatie in de derde episode van de serie, net zoals dat er onder sommige gamers kritiek was op gay elementen in het spel The Last of Us: Part 2.

Met de gebeurtenissen van Part 2 in het achterhoofd liet Ramsey tijdens het interview dan ook het volgende weten: "Ik maak me er niet bepaald druk over. Ik weet dat mensen zullen denken wat ze willen denken. Maar ze moeten er maar gewoon gewend aan raken. Als je een serie niet wil kijken omdat het gay verhaallijnen heeft, of omdat het een transgender personage bevat, dan is dat aan jou - je loopt het dan zelf mis."

Ramsey laat daarbij weten uit te kijken naar de verhaallijn rondom het personage Dina uit The Last of Us: Part 2. Onlangs werd bevestigd dat The Last of Us een tweede seizoen krijgt, waarin naar alle waarschijnlijkheid (een gedeelte van) de gebeurtenissen uit de tweede game verfilmd worden. 

De reacties van dit artikel worden na 17:00 tijdelijk uitgeschakeld. Morgenochtend gaan ze weer open.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kratos' lot was eerst heel anders in God of War Ragnarök Star Wars Jedi: Survivor komt bewust niet op PS4 en Xbox One uit