Bella Ramsey: 'Wen maar aan gay relaties in The Last of Us'

Bella Ramsey: 'Wen maar aan gay relaties in The Last of Us'

Actrice Bella Ramsey meldt dat mensen maar beter kunnen wennen aan gay relaties in de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us.

Dat doet de actrice, die de hoofdrol van Ellie vertolkt in de serie, in een interview met GQ. Sommige mensen hebben kritiek op de weergave van een homoseksuele relatie in de derde episode van de serie, net zoals dat er onder sommige gamers kritiek was op gay elementen in het spel The Last of Us: Part 2.

Met de gebeurtenissen van Part 2 in het achterhoofd liet Ramsey tijdens het interview dan ook het volgende weten: "Ik maak me er niet bepaald druk over. Ik weet dat mensen zullen denken wat ze willen denken. Maar ze moeten er maar gewoon gewend aan raken. Als je een serie niet wil kijken omdat het gay verhaallijnen heeft, of omdat het een transgender personage bevat, dan is dat aan jou - je loopt het dan zelf mis."

Ramsey laat daarbij weten uit te kijken naar de verhaallijn rondom het personage Dina uit The Last of Us: Part 2. Onlangs werd bevestigd dat The Last of Us een tweede seizoen krijgt, waarin naar alle waarschijnlijkheid (een gedeelte van) de gebeurtenissen uit de tweede game verfilmd worden. 

De reacties van dit artikel worden na 17:00 tijdelijk uitgeschakeld. Morgenochtend gaan ze weer open.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als je een serie niet wil kijken omdat het gay verhaallijnen heeft, of omdat het een transgender personage bevat, dan is dat aan jou - je loopt het dan zelf mis. maar hoe weet je dat dan van te voren? stel ik ben iemand die dat liever niet wil zien, hoe bescherm ik mezelf dan tegen zo iets? een andere rating toevoegen die in het begin veschijnt? Rated G for gay?

0
test

@-JK- Ik denk dat melding over als er seksueel getinte scenes in een serie of film zitten genoeg is, toch? Dat wordt nu al gedaan. Dat geldt voor zowel heteroseksueel als homoseksueel getinte scenes. Waarom zou daar nog verder onderscheid gemaakt in moeten worden?

0
test

@MichelMusters Maar wat ze zegt heeft niks met seksualiteit te maken, ik begrijp ook niet dat mensen zich daar druk over kunnen maken. Zal wel iets uit de States zijn ofzo.

0
test

@-JK- misschien een knopje implementeren die gay scenes overslaat voor de liefhebber?

0
test

@MichelMusters precies, waarom zou daar nog verder onderscheid in gemaakt moeten worden? Omdat ze dat zelf willen. Wij zijn anders Wij moeten gehoord worden Wij moeten ons extreem uiten over onze geaardheid. Wees gewoon jezelf en duw het niet door een ander zijn/haar/het strot.

0

@Magister Waarom ervaar je het als dat het door je strot geduwd wordt? Omdat het zichtbaar is?

0
test

@Magister Wordt de aanwezigheid van een heteroseksuele persoon ook in elke film of serie door je strot geduwd dan? Die komen toch ook in elk product voor, nog veel meer dan bijvoorbeeld gay personages.

0

@Magister vooral niet naar buiten gaan, de tv of radio aanzetten of het internet op gaan. Daar zijn allemaal mensen die heel anders zijn dan jij. Brrrr.

0

@Magister Zo kunnen we jouw antwoord ook omdraaien, waarom moet er perse onderscheid gemaakt kunnen worden? "Wij moeten gehoord worden, wij accepteren niets anders dan heterosexualiteit"

0

Aanbevolen voor jou