Belgische studio maakt Switch-platformer Stitchy in Tooki Trouble

Belgische studio maakt Switch-platformer Stitchy in Tooki Trouble

De Belgische studio Polygoat heeft de kleurrijke sidescrolling platformer Stitchy in Tooki Trouble aangekondigd. De game is in ontwikkeling voor Nintendo Switch.

De game draait om een atletische vogelverschrikker genaamd Stitchy die door allerlei levels heen springt en rent om het mais te redden en de stelende Tooki tegen te houden. 

De grafische stijl en platformgameplay is volgens de makers geïnspireerd door hun favoriete platformers, waaronder de Donkey Kong- en Crash Bandicoot-games. 

Stitchy in Tooki Trouble bevat drie werelden die elk weer uit negen levels, een geheim level en een eindbaasgevecht bestaan. Voor zover bekend is het spel geheel gericht op singleplayer. Een releasedatum moet nog worden aangekondigd. Hieronder is de eerste trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De inspiratie is wel erg duidelijk terug te zien.

0
test

@HunterSeeker Wel heeeel erg duidelijk! :P Zelfs de animatie van hoe de mailkolven vanuit het level naar de UI vliegen (met zelfs bijna hetzelfde verzamer geluidje).

0
test

Jezus dit is eerder een asset flip. En de muziekintro is gewoon Warios Goldmine uit Mario Kart 8. Gemaakt door de belgische afdeling van Davilex? 😂

0

Aanbevolen voor jou