Belgische Apex Legends-spelers krijgen geen lootboxen in Battle Pass

Belgische Apex Legends-spelers krijgen geen lootboxen in Battle Pass

Een Belgische Apex Legends-speler ontdekte dat hij materialen krijgt in plaats van lootboxen als beloningen in de Battle Pass van het spel. Veel spelers zijn jaloers op deze maatregel in België.

Gisteren is het eerste seizoen van Apex Legends van start gegaan. In het drie maanden durende seizoen kan een Battle Pass worden aangeschaft voor ongeveer tien euro, welke een aantal extra beloningen toevoegt die vrijgespeeld kunnen worden door de game te spelen en in level omhoog te gaan.

Een aantal beloningen van de Battle Pass bevatten lootboxen, waaruit cosmetische items zoals outfits, wapen-skins en poses verkregen kunnen worden. Een speler uit België ontdekte echter dat hij geen lootboxen krijgt met de Battle Pass. In plaats hiervan zijn de beloningen van deze levels vervangen door materialen, waarmee cosmetische items gemaakt kunnen worden.

De Belgische Battle Pass bevat geen lootboxen, omdat deze volgens de kansspelautoriteit in België niet mogen worden verkocht voor echt geld. Aangezien de speler betaalt voor de Battle Pass, zijn de lootboxen dus verboden. Belgische Apex Legends-spelers kunnen nog wel lootboxen verdienen op de normale manier door het spel te spelen.

Hoewel de lootboxen uit de Battle Pass in België zijn vervangen door materialen, zijn veel mensen jaloers op de maatregel. Bij elkaar opgeteld ontvangen Belgische spelers namelijk 1350 materialen, wat genoeg is om een outfit of wapen-skin van legendarische kwaliteit naar keuze te maken. Volgens spelers is dit een betere beloning dan de willekeurige items uit lootboxen.

Reddit-gebruiker Mernerak heeft nu ontdekt dat het ook voor spelers van de rest van de wereld mogelijk is om materialen te verdienen in plaats van lootboxen. Dit kan worden gedaan door op de de website van EA naar de eigen profielpagina te navigeren en het land van herkomst te veranderen naar België. Bij het opstarten van Apex Legends worden de beloningen van de Battle Pass vervolgens automatisch aangepast.

Apex Legends is te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Amai, waarschijnlijk is het aantal spelers uit België ineens flink toegenomen 😂

0
test

Komt een Nederlander bij de dokter en zegt: “Ik wil Belg worden”. Da’s goed zegt de dokter: “dan wordt er 50% van je hersenen verwijdert”. “Oh, das goed”, zegt de man. Na de operatie komt de dokter bij hem: “we hebben een foutje gemaakt, in plaats van 50% van je hersenen hebben we 95% verwijdert”. Zegt de man: “ACH, DAS MACHT NICHTS!”

0
test

@bigds9fan Haha geweldig!

0

Aanbevolen voor jou