Belgen verbreken Nederlands wereldrecord gamen | Gamer.nl

Belgen verbreken Nederlands wereldrecord gamen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De twintig Belgische gamers begonnen afgelopen zaterdag op 10 uur 's ochtends aan het vestigen van het wereldrecord non-stop gamen. Tony Desmet, Je e Rebman en Jeffrey Gammon bleven het langst doorspelen en stopten gisteren om 11 uur 's avonds met 109 uur op de klok. Het spel dat gespeeld werd voor de wereldrecordpoging was A a in's Creed: Brotherhood op de Xbox 360.

Recordhouders

De drie winnaars werden beloond met ieder 1500 euro, een Xbox 360-console, een Steel Series-headset en een waardebon ter waarde van 125 euro. Ook wordt hun naam vermeld in de volgende editie van het Guine Book of World Records. Het wereldrecord stond voorheen op naam van zes Nederlanders, die eerder dit jaar vijftig uur achter elkaar Red Dead Redemption speelden. Zij krijgen ieder een geldbedrag van 1000 euro en een TwistDock, een oplaadstation voor de PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou