Beleidsmaker Xbox Live verlaat Microsoft | Gamer.nl

Beleidsmaker Xbox Live verlaat Microsoft | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Toulouse geeft aan tot 15 februari in dienst te blijven bij Microsoft, daarna gaat hij op een cruise en wil hij meer tijd doorbrengen met zijn familie. Wat zijn toekomstige werkplannen zijn, is nog niet bekend. De redenen van zijn vertrek omschrijft Toulouse als "complex en persoonlijk".

Toulouse begon zijn carrière bij Microsoft in 1994. In 2007 kwam hij te werken binnen de Xbox Live Services Group, waarbij hij verantwoordelijk werd voor de veiligheid en het beleid omtrent Xbox Live. Microsoft zelf zegt het volgende over zijn vertrek: "Na 17 jaar trouwe dienst legt Stephen zijn werk neer. We willen hem heel erg bedanken voor het goede werk dat hij heeft geleverd en wensen hem het beste."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou