Zes screenshots van Sonic Frontiers uitgebracht

Zes screenshots van Sonic Frontiers uitgebracht

Sega heeft zes screenshots van Sonic Frontiers online geplaatst.

De screenshots zijn hieronder te zien en tonen verschillende omgevingen in de game.

Eerder dit jaar liet Sega al weten aan een nieuwe, driedimensionale Sonic-game te werken en tijdens The Game Awards eerder deze week werd het spel dan ook onthuld. Ondanks de eerste trailer is er nog maar weinig informatie over de game bekend.

Wel gaan er al geruime tijd geruchten dat het spel een soort open wereld krijgt. De trailer en de screenshots lijken daar ook naar te hinten.

Sonic Frontiers verschijnt in het najaar van 2022 voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Sonic Frontiers
Sonic Frontiers
Sonic Frontiers
Sonic Frontiers
Sonic Frontiers
Sonic Frontiers

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er op zich leuk uit. Maar of dit voor sonic geschikt is vraag ik me af. Ik zie hier eigenlijk nu meteen al een rpg of een soort adventure open wereld in, niet meteen iets voor die snelle egel. Maar kan me vergissen. Kwa omgevingen ziet het er al wel goed uit vind ik. Maar zoals gezegd meer voor een fantasy rpg.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik kreeg zelf nogal het gevoel dat Sega een Breath of the Wild-je neer wilde zetten. Qua toon en cinematografie legde de trailer er dat (naar mijn idee) heel dik op. Geen idee hoe ze dat gameplay-technisch willen doen, maar een beetje open world exploration moet met Sonic toch vrij goed kunnen, zou je zeggen. Minimalistisch verhaal erbij, paar behendigheidspuzzeltjes en eindbazen verspreiden in de open wereld, en volgens mij kom je al een heel eind.

0
test

@TomKauw Ja het zou op zich kunnen, ik laat me ook verrassen. Ik vraag me gewoon af of hoge snelheid past bij zulke omgevingen. Het komt over als exploring en rustig van de omgeving genieten. En dat is niet echt sonic met snelheid. Maar goed. Ik vind dit wel positief kwa beeld dus ik laat me verrassen en hoop dat ze goed weten wat ze doen. Een echte goede 3D sonic mag wel eens komen.

0

Aanbevolen voor jou