Ubisoft onthult Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft onthult Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft heeft Ghost Recon Breakpoint onthuld. De game verschijnt op 4 oktober.

Na een geschiedenisles over de Ghost Recon-serie onthulde Ubisoft de eerste beelden van Ghost Recon Breakpoint. Ghost Recon Breakpoint speelt zich af op een eiland genaamd Aurora, waar het bedrijf Skell allerlei soorten door kunstmatige intelligentie aangestuurde drones ontwikkelt. De drones zijn omstreden nadat een politicus wordt neergeschoten door een veiligheidsdrone.

Spelers spelen als de soldaat Nomad, die naar Aurora wordt gestuurd voor een missie die compleet in de soep loopt. De game richt zich voornamelijk op overleven, waarbij zogenaamde elite Wolves-soldaten op de speler jagen. De grote antagonist van de game is Cole Walker, gespeeld door Jon Bernthal.

In de eerste gameplay-beelden wordt een gewonde Nomad getoond die vastzit achter de vijandelijke linie en zich tactisch door een jungle verplaatst. De omgeving heeft meer invloed op de gameplay van Breakpoint, zoals gladde afdalingen, en modder om jezelf mee in te smeren. Ook kunnen spelers gewond raken, wat gevolgen heeft voor hun vaardigheid om te schieten en rennen, en speelt moeheid een rol.

Ghost recon breakpoint

co-op

Co-op is nog steeds aanwezig in Breakpoint. In de gameplay-beelden veroveren vier soldaten een nederzetting met behulp van stealth-mechanieken, drones en andere gadgets. Spelers kunnen op ieder moment kiezen uit vier klassen en dat aantal wordt na lancering uitgebreid.

Ook bevat de game PvP vanaf lancering. Spelers hoeven hiervoor niet van personage te wisselen, want progressie wordt meegenomen naar de modus. Na lancering belooft Ubisoft ook elke vier maanden een grote uitbreiding uit te brengen met onder andere nieuwe raids.

Tot slot krijgt de game een gesloten béta, waartoe spelers toegang krijgen middels de game te reserveren. Bekijk hieronder de gameplay-trailer en de aankondigingstrailer.

Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zag er heel leuk uit vooral met vrienden maar blijft beetje bang he van ubisoft. Denk dat ik het zeker later ga kopen :)

0

@burhan42 Bang waarvoor?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver ik denk dat ie 't wel degelijk meend hoor. En hij heeft geen ongelijk. AC is sinds origin gewoon weer een fijne serie. The division 2 doet het gewoon goed, mede door het falen van anthem. Plus de vorige ghost recon was ook gewoon een erg toffe game. Meer van dat met een paar nieuwe dingen vind ik helemaal niet erg. Ik ben 't uitmelken van ubisoft nog niet vergeten hoor. Maar zo langzamerhand gun ik ze 't voordeel van de twijfel weer.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver uhmmmmm... hij meent het :P Coola ga je niet snel sarcastisch horen over Ubisoft laat staan assassin's creed haha

0

Aanbevolen voor jou