Bekijk 4 van de bespeelbare space-ships uit Freelancer | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Eén van de titels die hoog scoorde in onze 'meest belovende games van 2003'-lijst is Freelancer. Freelancer is een space-sim en wordt ontwikkeld door Digital Anvil, de ontwikkelaar die ons al eerder Starlancer afleverde. Dat de developer in de 4 jaar dat de game in ontwikkelings is niet stil heeft gezeten, zien we aan het pakket aan opties dat het spel met zich meer brengt. Werkelijk alles is mogelijk in Freelancer.

Ook de graphics mogen er wezen, wat weer bewezen wordt in de vier nieuwe screenshots die online zijn gekomen. Op de screens zien we 4 van de space-ships die door de speler bestuurd kunnen worden, twee lichtere voertuigen en nog een tweetal zwaarde machines. Mi chien de open wereld, waarin je kan gaan en staan waar je wilt, maar je zelf je doel kiest en zelf kiest hoe je te werk zal gaan. Mi chien het uitgebreide verhaal met meer dan twee uur cinematics. Mi chien het uitgebreide handel ysteem dat in het spel verwerkt zit of mi chien wel het enorm uitgebreide universum dat aan je voeten ligt.

Freelancer staat voorlopig, een begrip wat wel van toepa ing is op de steeds maar uitgestelde titel, op een release in het tweede kwartaal dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou