Bejeweled 3 naar Nintendo DS, PS3 en Xbox 360 | Gamer.nl

Bejeweled 3 naar Nintendo DS, PS3 en Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De versie voor de Nintendo DS verschijnt dit najaar in de winkels, PS3- en Xbox 360-bezitters kunnen Bejeweled 3 rond diezelfde tijd downloaden via de digitale distributiekanalen. Bejeweled 3 is het vervolg op het in 2004 verschenen Bejeweled 2. Naast vernieuwde graphics en betere geluidskwaliteit voegt dit deel ook een aantal nieuwe speltypes toe. Zo is er de Zen-modus waarin spelers zelf kunnen kiezen welke geluiden en achtergrondmuziek ze willen horen tijdens het spelen.

Populair

De eerste Bejeweled verscheen in de lente van 2000 en sindsdien is de game door een half miljard mensen gespeeld. De game is in de loop van de jaren op zeventien verschillende platformen verschenen en in totaal vijftig miljoen keer verkocht. PopCap schat dat er in totaal acht miljard uur in Bejeweled is gestoken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou