Behoorlijk wat manschappen in XIII Century: Death or Glory | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ontwikkelaar Unicorn Games Studio probeert in XIII Century: Death or Glory de Middeleeuwen van de 13e eeuw weer tot leven te brengen. De gameplay van het spel is een combinatie van 3D real-time strategy en Risk-achtige turn-based actie.

Je speelt met verschillende landen om hegemonie over Europa en mag hiervoor in de voetstappen treden van de Engelsen, Fransen, Mongolen, Duitsers en Ru en. Ieder land heeft daarbij zijn eigen helden, fameuze personen die je in de geschiedenisboeken terugvindt zoals Edward I, Frederick II van Hohenstaufen en William Marshal.

XIII Century: Death or Glory is verdeeld over vijf campagnes die samen 30 mi ies bevatten. Net als de helden, zijn ook de mi ies gebaseerd op de werkelijkheid. Zo mag je grootse veldslagen als de slag om Falkirk naspelen. Uitgever 1C heeft de game nog voor dit jaar gepland, een precieze datum ontbreekt echter. Onlangs kwamen er wat nieuwe screenshots van de game uit, die het grafische niveau van Rome: Total War mi chien ontbreken, maar er desondanks met zoveel manschappen best grappig uit zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou