Begeleid vijftig blauwe beestjes in Swarm | Gamer.nl

Begeleid vijftig blauwe beestjes in Swarm | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Swarm leidt de speler een groep van vijftig beestjes door een wereld vol gevaarlijke obstakels. Uiteindelijk is het de bedoeling om minstens één van die beestjes in leven te houden. Het idee heeft wat weg van Lemmings, maar in plaats van dat de beestjes automatisch voor zich uitlopen, zullen ze acties die de speler demonstreert nadoen.

Het concept van Swarm won eerder een publieksprijs op een Canadese game-ontwerpwedstrijd, waarmee de ontwikkelaar $300.000 won om het prototype verder uit te werken. Inmiddels heeft men dankzij dit prototype dus een uitgever gevonden in de vorm van Ignition Entertainment. Swarm verschijnt op verschillende platformen, maar welke is nog niet bekend. Een teaser-trailer geeft alvast een sfeerbeeld van het spel.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou