[beetje te sbs6 niveau...ze had ook van een trapje kunnen vallen trouwens, of uit een attractie bij de efteling]Vrouw komt dagelijks tien keer klaar door val van Wii balance-board | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Door de val is er een zenuw beschadigd in de omgeving van het geslachtsorgaan van de vrouw. De diagnose van de doctor was persistent sexual arousal syndrome (PSAS), wat inhoud dat ze dagelijks door de minste of geringste trilling tot een sexueel hoogtepunt kan komen. Hierdoor moet de vrouw opeens met alledaagse dingen rekening houden, zo moet de trillfunctie van haar telefoon bijvoorbeeld uitstaan en over drempels rijden moet met chirurgische precisie. "Ik moet met diep ademhalen het gevoel zien te onderdrukken aangezien er geen remedie is voor de aandoening. Hopelijk vind ik op een dag een superbink met een enorm libido", zegt de vrouw.

PSAS

Het persistent sexual arousal syndrome is nog een relatief jonge aandoening, in 2001 is hij voor het eerst gediagnosticeerd. De aandoening zorgt ervoor dat er ongevraagd bloed naar de voorplantingsorganen gepompt wordt waardoor deze gestimuleerd worden. De oorzaak kan door medicijnen komen of door een lichamelijke aandoening, zenuwen, bloedvaten en hormonen. De vrouw uit het voorval heeft de lichamelijke variant opgelopen dankzij de Nintendo Wii.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou