LucasArts heeft vlak voordat de daadwerkelijke E3 van start gaat nog wat minimale informatie over de aankomende Indiana Jones game vrijgegeven. Allereerst liet men weten dat de rollator van de 63 jaar oude Harrison Ford niet als vehikel geïmplementeerd wordt, maar er wel voertuigen in de game zullen zitten.

Het tweede stukje informatie is meer van een technisch kaliber. Eerder maakte LucasArts al bekend de NaturalMotion-techniek te gaan gebruiken in de game, waarmee het mogelijk is om alle ingame animaties dynamisch te maken. Scripted animaties komen dus niet meer voor en feitelijk is iedere beweging uniek.

De volgende technische feature uit de hoge hoed van LucasArts heeft betrekking op de dynamiek van de omgeving. Via Pixelux Entertainment's 'Digital Molecular Matter' kan de omgeving totaal naar z'n malle moeren. LucasArts zegt de kracht van de Playstation 3 en Xbox 360 volledig te willen gebruiken voor de game.

Op de E3 is de game te zien, maar of er een demo of een speelbare versie getoond wordt, is niet bekend. Beeldmateriaal is in ieder geval aanwezig. We wachten af.