Startscherm PlayStation 5 mogelijk gelekt

Startscherm PlayStation 5 mogelijk gelekt

Er zijn mogelijk bewegende beelden gelekt van het startscherm van de PlayStation 5.

In een Russische video die op Reddit is verschenen, is mogelijk te zien hoe de PlayStation 5 opstart. Daarbij is te zien hoe de gebruiker een zwarte DualSense-controller vasthoudt, al kan het ook gaan om een controller die bij een development kit van de PlayStation 5 hoort.

In de video duurt het moment van het indrukken van de aan-knop op de controller tot er een gebruiker op het scherm gekozen kan worden iets meer dan 20 seconden. Dat is iets sneller dan de PlayStation 4. Het is echter niet bekend of de video echt is, en of het om een reguliere PlayStation 5 of een development kit gaat. Hoogstwaarschijnlijk is dat laatste het geval.

De PlayStation 5 verschijnt in bepaalde landen, waaronder Japan en de Verenigde Staten, op 12 november. In de rest van de wereld, waaronder Europa, komt de console op 19 november uit.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa inderdaad, al zie ik wel vaker zulke artikelen voorbij komen op deze site... Jammer.

0
test

@shadowfirenl Hey! Zou je mij kunnen wijzen naar artikelen waar dit ook gebeurt? Dan kunnen we hier van leren en er voor zorgen dat het minder vaak voorkomt, want natuurlijk willen we onze bezoekers nooit misleiden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@niqomipa Het was niet als clickbait bedoeld. In mijn gedachtengang ging het: we zien dat je een gebruiker kan selecteren, dat is dus de UI. Maar ik begrijp dat het op die manier misleidend over kan komen, dus heb het nu aangepast! Hopelijk zo naar tevredenheid.

0

Aanbevolen voor jou