Beelden van gesloten bèta Pokémon Unite online geplaatst

Beelden van gesloten bèta Pokémon Unite online geplaatst

De gesloten bèta van Pokémon Unite op smartphones is live gegaan in Canada. Daarom worden er op diverse plekken bewegende beelden uit van de free-to-play-game geplaatst.

Hoewel veel van de gameplaybeelden die op plekken als YouTube worden geplaatst kort erna weer worden verwijderd, blijven de beelden gedeeld worden. Op moment van schrijven is in de video hieronder uitgebreide gameplay te zien.

Pokémon Unite werd vorig jaar aangekondigd en is een moba waarin twee teams van vijf personen het tegen elkaar opnemen in een arena. Door het verslaan van wilde pokémon kunnen spelers nieuwe aanvallen leren en evolueren. Uiteindelijk moeten teams punten behalen in het arenadeel van de tegenstander door elkaar te verslaan en controlepunten over te nemen. Pokémon Unite wordt ontwikkeld door het Tencent-team TiMi Studio, dat ook Call of Duty Mobile ontwikkelde. 

In de verschillende gameplaybeelden zijn onder andere pokémon als Geninja en Garchomp te zien. Ook is er een battle pass aanwezig, waarmee spelers diverse outfits voor hun pokémon kunnen ontgrendelen.

Pokémon Unite moet ergens na de bètaperiode op iOS, Android en Switch uitkomen. Cross-platform play is bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou