Beelden van 3D Realms-versie van Duke Nukem Forever online verschenen

Beelden van 3D Realms-versie van Duke Nukem Forever online verschenen

Een versie van Duke Nukem Forever uit 2001, toen 3D Realms de game nog ontwikkelde, zijn online gezet.

De beelden - die in eerste instantie op 4Chan zijn verschenen - zouden komen van een demo van het spel die op E3 2001 aan bezoekers werd getoond, maar het zou wel om een completere versie gaan. Blijkbaar zou bijna elk level wel in meer of mindere mate aanwezig zijn in de build die is bemachtigd. Alle wapens zouden ook werken, met uitzondering van een kettingzaag.

Duke Nukem Forever werd al in 1997 aangekondigd, maar de game kende een problematisch ontwikkeltraject. Uiteindelijk werd de ontwikkeling overgenomen door Gearbox, die het spel in 2011 uitbracht op pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Het spel werd overwegend negatief ontvangen. 

Sindsdien is het stil rondom de franchise. Gearbox heeft een aantal jaar terug ook aangegeven niets te willen doen met de reeks. De ontwikkelaar is inmiddels wel onderdeel van Embracer Group - het is altijd mogelijk dat het bedrijf er voor kiest om in de toekomst iets met de franchise te doen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit ziet er behoorlijk leuk uit voor een game van 2002, heb nooit begrepen waarom ze daarna weer compleet opnieuw begonnen zijn. Als deze in 2003 was uitgekomen had hij wel wat achter gelopen qua graphics maar als de gameplay goed is maakt dat niet zo veel uit. Uiteindelijk is het een matige game geworden toen hij eindelijk uitkwam, was dezelfde game 10 jaar eerder uitgekomen dan was het denk ik een hit geweest. Vond duke nukem forever zelf nog wel leuk, maar vooral door de humor, die was hetzelfde als bij duke nukem 3d. En de uitbreiding "the doctor who cloned me" vond ik zelf ook ontzettend leuk.

0
test

Dit lijkt ook een beetje op de trailer die toen uitkwam.

0

Aanbevolen voor jou