De trailer zou al in 2011 zijn gemaakt en gepland staan om in december van dat jaar getoond te worden. Dit is om onbekende redenen niet gebeurd. De game is al enkele jaren in ontwikkeling, maar tot op heden zijn er nauwelijks details naar buiten gekomen. Inmiddels hebben verschillende medewerkers het ontwikkelteam verlaten.

Het gaat om de componist, twee lead level designers, twee senior concept artists, een senior technical level designer, een senior animator en een senior level designer. Het vertrek van deze mensen, dan wel de overplaatsing naar een ander project binnen Eidos, lijkt er op te wijzen dat de ontwikkeling van het spel moeizaam verloopt. Een andere medewerker stelt echter op zijn LinkedIn dat hij het laatste level van de game gemaakt heeft.

Deus Ex

Het andere project dat genoemd wordt in de cv's van Eidos Montreal-medewerkers, is vermoedelijk een Deus Ex-game voor de volgende generatie consoles. Een LinkedIn-profiel van een medewerker spreekt over een "semi-openwereld actieavontuur binnen een bestaande franchise". De game zou reageren op de keuzes die spelers maken en stealth-elementen bevatten.