Nieuws

Beelden geannuleerde Duke Nukem-game getoond

Hail to the king

Geschreven door Michel Musters op
In documenten van een rechtszaak tussen 3D Realms en Gearbox Software zijn enkele screenshots van het geannuleerde Duke Nukem: Mass Destruction opgedoken.

Gearbox Software heeft de rechten op Duke Nukem in handen en ontwikkelde Duke Nukem Forever. 3D Realms is echter de oorspronkelijke eigenaar van de rechten op de franchise en de studio werkte aan een game genaamd Duke Nukem: Mass Destruction. 

Gearbox nam de rechten op Duke Nukem in 2009 over nadat 3D Realms in financiële moeilijkheden terecht kwam. Daarmee nam de studio ook de ontwikkeling van Duke Nukem Forever over. De twee studios zijn in een rechtszaak verwikkeld over de rechten op de franchise. Duke Nukem: Mass Destruction is inmiddels geannuleerd en is nu een compleet nieuwe game genaamd Bombshell, waar 3D Realms aan werkt. 

Gearbox en 3D Realms zijn echter tot een overeenkomst gekomen, waarvan de uitkomst nog niet bekend is. De documenten van de rechtszaak bevatten echter een aantal oude screenshots van Mass Destruction, die hieronder zijn te bekijken.

Bron: NeoGAF

Dit artikel delen:

Lees meer

Battlefield 4 krijgt nieuwe Squad Conquest-modus Gamer.nl Podcast 12
2

Reacties op: Beelden geannuleerde Duke Nukem-game getoond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • haastnooit

  • 18 mei 2015 12:08
  3D Realms hebben zichzelf zo verschrikkelijk gediskwalificeerd als ontwikkelaar die kunnen het beste gewoon stoppen met games maken, want ze hebben in de laatste tig Jaren nog geen uit weten te brengen. Ook de game waar het nu omgaat is blijkbaar alweer geannuleerd. Je zal er werken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • JotunNeko

  • 19 mei 2015 13:54
  Mooi om te zien hoe mensen met elkaar vechten om een drol :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.