Beelden geannuleerde Duke Nukem-game getoond | Gamer.nl

Beelden geannuleerde Duke Nukem-game getoond | Gamer.nl

In documenten van een rechtszaak tussen 3D Realms en Gearbox Software zijn enkele screenshots van het geannuleerde Duke Nukem: Mass Destruction opgedoken.

Gearbox Software heeft de rechten op Duke Nukem in handen en ontwikkelde Duke Nukem Forever. 3D Realms is echter de oorspronkelijke eigenaar van de rechten op de franchise en de studio werkte aan een game genaamd Duke Nukem: Ma Destruction. 

Gearbox nam de rechten op Duke Nukem in 2009 over nadat 3D Realms in financiële moeilijkheden terecht kwam. Daarmee nam de studio ook de ontwikkeling van Duke Nukem Forever over. De twee studios zijn in een rechtszaak verwikkeld over de rechten op de franchise. Duke Nukem: Ma Destruction is inmiddels geannuleerd en is nu een compleet nieuwe game genaamd Bombshell, waar 3D Realms aan werkt. 

Gearbox en 3D Realms zijn echter tot een overeenkomst gekomen, waarvan de uitkomst nog niet bekend is. De documenten van de rechtszaak bevatten echter een aantal oude screenshots van Ma Destruction, die hieronder zijn te bekijken.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou