Bedrijf Sup3r5 maakt retro-PlayStation 5

Bedrijf Sup3r5 maakt retro-PlayStation 5

Het bedrijft Sup3r5 verkoopt een retroversie van de PlayStation 5. De console kost 649 dollar, omgerekend zo’n 525 euro.

De console zelf is met matzwarte zijkanten vormgegeven. Ook is aan de voorzijde een retroversie van het PlayStation-logo te vinden als aanknop. De DualSense-controller is ook aangepast: deze is twee tinten zwart, bevat ook een gekleurd-PlayStation-logo en is voorzien van gekleurde symbolen van de DualShock-controllers.

In totaal zijn er 304 exemplaren van de console gemaakt en wordt het apparaat volgens de maker eind deze lente verscheept. Sup3r5 vermeldt ook dat de fabrieksgarantie van de DualSense vervalt, omdat de controller volledig omgebouwd moet worden.

De console is vrijdag om 21:00 uur te bestellen op de officiële website.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

had eigenlijk een hoop meer grijs en een andere vorm verwacht. vind dit eerder een likje verf en stickers plakken

0
test

Ze vragen dan ook maar 25 euro extra ;) Edit: ik zal het journalistieke werk wel doen gamer.nl. De vanaf prijs is dus omgerekend 525. Omdat je een 'model' kan kiezen dan is die prijs dus geldig voor de all-digital versie. De disc versie zal duurder zijn...

0
test

@Masterchief als je dan toch bezig bent. Disc versie kan je gewoon zien op de site hoor. En heb je ook invoerkosten meegenomen?

0

Aanbevolen voor jou