Bedenkers Suikoden starten Kickstarter voor spirituele opvolger

Bedenkers Suikoden starten Kickstarter voor spirituele opvolger

De bedenkers van de klassieke rpg-serie Suikoden starten een crowdfunding-actie voor een spirituele opvolger. De veteranen hebben een nieuwe studio opgericht, href="https://rabbitandbearstudios.com/eiyudenchronicle/">Rabbit & Bear</a>.

De nieuwe game gaatEiyuden Chronicle heten en speelt zich af in de fantasierijke wereld Allraan. Het wordt gemaakt door Yoshitaka Murayama (Suikoden 1 en 2) en Junko Kawano (Suikoden 1 en 4). Volgens de website is het de eerste keer in 25 jaar tijd dat ze weer samenwerken aan een project.

De game wordt omschreven als een "ode aan de klassieke jrpg's uit de PlayStation-tijd, met het klassieke verkennen uit jrpg's en gevechten met 2,5D graphics in hoge resolutie", met een "verhaal over oorlog en vriendschap en een uitgebreide cast met honderd unieke helden."

De Kickstarter-campagne begint aankomende maandag. Als de campagne succesvol is, zouEiyuden Chronicle in 2022 uit moeten komen op pc. Andere platformen zijn ook nog mogelijk, afhankelijk van hoeveel geld er wordt opgehaald.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het wel leuk, als die mensen maken een spiritueel vervolg omdat die grote bedrijven maar op het IP blijven zitten en er niks mee doen. Bloodstained: Ritual of the Night, Back 4 Blood, Outer Worlds. Vind het wel ok, want meestal zijn het games die met passie worden gemaakt en goed zijn.

0
test

Ja precies man, Suikoden is echt een goede RPG serie.

0
test

@Mmo-veteran Vooral deel 1 en 2 waren echt goed.

0
test

@darkmanwls suikoden was destijds voor mij de rede om een psx aan te schaffen 😁. En vooral heel tof dat een perfect savefile van deel 1 invloed had op deel 2. Echt waanzinnige games waren dit.

0

Aanbevolen voor jou