Bedenker Sonic werkt aan spirituele opvolger NiGHTS | Gamer.nl

Bedenker Sonic werkt aan spirituele opvolger NiGHTS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De titel wordt ontwikkeld door Prope, de studio achter Let's Tap, met Yuji Naka als executive director, en komt uit voor de Wii en 3DS. De game wordt als zijn persoonlijke spirituele vervolg op NiGHTS gezien en laat spelers rondvliegen door de Wii-controller te schudden.

Besturing

Spelers moeten in een bepaalde richting schudden om die kant op te vliegen, maar als ze eenmaal in de lucht zijn hoeft er alleen nog een route aangewezen te worden. De A-knop wordt gebruikt om te schieten of een spin-attack te doen.Naka geeft in een interview met Famitsu aan dat games waarin spelers vrij rond kunnen vliegen vaak een ingewikkelde besturing kennen, maar dat dit in deze game niet het geval zal zijn.

Kadowaka Games zal optreden als de uitgever van Sky Night Rodea, al is nog niet bekend of de titel ook buiten Japan een release krijgt. De enige tot nu toe beschikbare beelden staan in het nieuwe nummer van Famitsu.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou