Bedenker Leisure Suit Larry opent Festival of Games | Gamer.nl

Bedenker Leisure Suit Larry opent Festival of Games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Al Lowe zal tijdens de openingskeynote zijn ervaringen delen van zijn 16 jarige loopbaan bij Sierra Entertainment bij onder andere de ontwikkeling van cultgame Leisure Suit Larry, maar ook vele andere games waaraan hij destijds heeft gewerkt. Op dit moment houdt Lowe zich bezig met CyberJoke 3000, een in de App Store verkrijgbare mop-vertellende app voor de iPhone en iTouch. Lowe heeft tevens een reputatie opgebouwd als stand-up comedian.

Sprekers

Recent werden Tom DuBois, Executive Producer bij OnLive, Nils-Holger Henning, CCO bij Bigpoint, Patrick Liu, producer bij EA Dice, Dan Winters, vicepresident developer relations bij Activision, Nicholas Francis, mede van Unity, Jurian van der Meer, Managing Director bij Endemol Games en Scott Steinberg, CEO bij Techsavvy Global aangekondigd als sprekers.

Festival of Games

Het Festival of Games vindt plaats op 28 en 29 april in Jaarbeurs in Utrecht, is het meest effectieve evenement voor de game-industrie en combineert een congres, het match-making evenement Pitch & Match, een expo en de grootste carrièrebeurs voor games uit Europa. Het thema dit jaar is 'Games Anywhere'. Het Festival of Games wordt georganiseerd door de Stichting NLGD en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, de provincie Utrecht en de stad Utrecht. Het congres wordt 2011 ondersteund door Gamer.nl en GamesIndustry.biz.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou