BCC plaatst inschrijfformulier om kans te maken op een PS5

BCC plaatst inschrijfformulier om kans te maken op een PS5

BCC heeft een inschrijfformulier online staan waarmee bezoekers kans maken om een PlayStation 5 te kunnen kopen.

Inschrijven kan tot 15:00 uur vanmiddag. Vervolgens worden de exemplaren van de PS5 die BCC ontvangt over vijf dagen verloot onder de ingeschreven mensen. De winnaars kunnen dan een exemplaar kopen.

Er zijn twee bundels waaruit men kan kiezen. Beide bundels komen met een PS5 met diskdrive, een extra zwarte controller en Ratchet and Clank: Rift Apart. De ene bundel bevat daarnaast Spider-Man: Miles Morales (694,96 euro) en de andere bundel Demon's Souls (704,96 euro).

"Uit alle inschrijvingen loten wij de gelukkigen die vervolgens de PlayStation 5 kunnen aanschaffen. Op deze manier geven we iedereen een gelijke kans", zo schrijft BCC. "Wij maken binnen vijf werkdagen na sluiting van de inschrijving per e-mail bekend of jij bent geselecteerd om de PlayStation 5 te kunnen kopen! Bellen of mailen met onze klantenservice heeft geen zin om jouw kansen te vergroten of het proces te versnellen. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via dit formulier."

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet niet wat ik erger vindt. De scalpers die de console met veel winst proberen te verkopen online of de retailers die steeds grotere bundels met onverkochte ooi samen stellen. In beide gevallen laat ik ze aan me voorbij gaan.

0
test

@Jumpman Op zich geen slechte deal maar dan moet je inderdaad wel van Spider-Man houden en dat doet niet iedereen. En ja je zou gewoon een console moeten kopen zonder extra zooi erbij.

0
test

@Jumpman Inderdaad. Ratchet and Clank wil ik wel graag hebben, maar beide andere games hoef ik niet. Dan is het toch zonde als je extra geld gaat uitgeven puur zodat je een PS5 kan kopen. Ik wacht nog wel even...

0
test

Ja dit deed coolblue dus ook je kan alleen kiezen uit bundels met extra controller en games daar deden ze er zelfs een headset bij. Natuurlijk weten ze dat mensen die perse een ps5 willen het toch wel kopen. Ik heb uiteindelijk ene weten te krijgen via marktplaats voor 580 dat is gewoon de base disc drive versie.

0

Aanbevolen voor jou