BCC houdt loting voor verkoop van PlayStation 5-bundels

BCC houdt loting voor verkoop van PlayStation 5-bundels

Consumenten die een PlayStation 5 willen kopen kunnen zich tot morgenmiddag 14:00 uur inschrijven bij BCC.

Wanneer mensen zich inschrijven, maken ze kans op de mogelijkheid om één van de twee PlayStation 5-bundels te kopen. De inschrijving is pas gelukt wanneer men op de bevestigingslink klikt in de e-mail die volgt na de inschrijving.

Er is een bundel met een diskdriveloze PlayStation 5, inclusief een tweede controller in de kleur zwart en een Steelseries Artctics 3-headset. Deze bundel kost 539,97 euro. Dan is er nog een bundel met een PlayStation 5 met diskdrive, de extra controller en headset en een exemplaar van Ghost of Tsushima: Director's Cut. Deze kost 714,96 euro.

BCC hamert er op dat men zich maar één keer in mag schrijven per persoon, per adres en per e-mailadres. Ook mag er maar één van de bundels gekozen worden. Deelname is alleen mogelijk vanaf 16 jaar.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

vraag me af wanneer je je adres net verkeerd speld of tie em dan wel pakt met een andere naam en ander email adres :)

0
test

@-JK- dat gaat niet. Ze vragen namelijk alleen postcode en huisnummer. Je zou het indd met een ander huisnummer kunnen proberen maar de vraag is wie je vertrouwd met een pakket van 700 euro ;).

0
test

€715 voor de discversie plus wat spul waar je niet om gevraagd hebt. Het moet niet gekker worden. Blij dat ik er al eentje heb!

0
test

@clandestine666 dit is om het voor scalpers minder/niet interessant te maken. Dit zijn spullen die wel op voorraad zijn en ze dus, voor veel meer geld, via Marktplaats kwijt kunnen.

0

Aanbevolen voor jou