BBC: 'Techniek Move preciezer dan Kinect' | Gamer.nl

BBC: 'Techniek Move preciezer dan Kinect' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rory Cellan Jones heeft een half uur gespeeld met Microsoft's cameracontroller, een ervaring die hij omschrijft als "vermakelijk, maar zweterig". Hoewel hij de aantrekkingskracht van het wegdoen van een controller wel ziet, moet hij nog wel overtuigd worden. "Ik was nog niet overtuigd dat Microsoft's technologie goed genoeg is voor hardcore gamers. Het lijkt prima te werken met leuke Wii-achtige games waar je niet teveel precisie nodig hebt. Ik ben niet zo zeker of het goed genoeg is voor een first-person shooter", zegt Cellen Jones.

De BBC-medewerker is enthousiaster over Sony's Move. "Ik heb even kunnen spelen met Sony's Move bewegingscontrollersysteem die op dinsdag wordt onthuld. Sony's oplo ing is veel minder radicaal. De controller is behouden, nu voorzien van lichtgevende bollen die werken met een sensor op de televisie. Dit maakt de hele ervaring minder lichamelijk dan met Kinect, maar het levert ook veel meer precisie. Sony toonde ons een tafeltennisgame die de realiteit veel beter lijkt te imiteren dan technieken die ik op andere plekken heb gezien."

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou