BBC maakt radiodrama gebaseerd op Splinter Cell

BBC maakt radiodrama gebaseerd op Splinter Cell

De BBC maakt een radiodrama gebaseerd op Tom Clancy's Splinter Cell.

Het wordt een achtdelige serie die vanaf 2 december elke vrijdag om 15:15 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden op BBC Radio 4. Men kan vanaf dat moment echter ook alle afleveringen via BBC Sounds in the Limelight beluisteren.

Het radiodrama moet Fourth Echelon-agent Sam Fisher op een nieuwe missie volgen, waarbij hij "de volgende generatie Splinter Cell-agenenten" traint. "Een dodelijke sluipmoordenaar uit het verleden van Fisher staat op uit de dood. Fisher komt in een race tegen de tijd terecht wanneer hij achter een wereldwijde dreiging komt."

Sam Fisher zelf wordt gespeeld door Andonis Anthony (The Archers). Zijn dochter Sarah wordt gespeeld door Daisy Head (The Syndicate). Andere rollen zijn onder andere weggelegd voor Will Poulter (The Maze Runner) en Rosalie Craig (1899).

"Ik hoop echt dat fans van de Splinter Cell-games hier van genieten. Het heeft niet alleen alle actie en spanning waar de games bekend om staan, maar voegt ook nieuwe elementen toe", aldus Poulter. "Er is een hoop comedy, het drama wordt uitgebreid door de personages en wat ze meemaken. Het pakt het beste uit Splinter Cell en bouwt daar op voor een mooi eindresultaat."

Het is al een tijdje bekend dat Ubisoft aan een remake van Splinter Cell werkt. Onlangs onthulde het bedrijf meer details over deze remake, waaronder de eerste artwork.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag me echt altijd af of er nog zoveel mensen nasr dot soort radioprogramma's luisteren, want zeker met verhalen moet je toch je aandacht er bij houden in tegenstelling tot muziek. Maargoed, ik heb zelf nooit de radio aan, zo'n hekel aan die reclames maar vooral aan die lange lulverhalen waarvan doe radiomakers denken ook nog eens grappig te zijn.

0

Aanbevolen voor jou