Bayonetta 3-patch maakt game iets minder uitdagend

Bayonetta 3-patch maakt game iets minder uitdagend

Er is een update voor Bayonetta 3 uitgekomen. Een van de wijzigingen die de patch doorvoert is dat het bepaalde onderdelen van de game iets toegankelijker maakt.

Het gaat specifiek om de Nilfheim-uitdagingen. Zeven van de uitdagingen hebben andere voorwaarden voor het behalen ervan gekregen, waardoor ze iets gemakkelijker zijn. Zo krijgt men bij sommige uitdagingen meer tijd of meer levens.

Ook is het nu gemakkelijker om het Old Picture Book-level - een teaser voor het aankomende Bayonetta Origins - te ontgrendelen. Voorheen moesten spelers dit boek eerst in de Gates of Hell-winkel kopen en daarna drie regenboogsleutels vinden om het level te kunnen spelen, maar nu ontvangen spelers automatisch de sleutels.

Verder worden er met de patch diverse bugs weggepoetst en verbeteringen doorgevoerd - onder andere rondom de besturing van Viola. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Bayonetta 3 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Het spel scoorde een 8 op Gamer.nl: "Bayonetta 3 is met z’n bijna feilloze actiegameplay en absurde scenario’s precies wat je ervan verwacht. Het spel is echter ook verrassend gevarieerd en uitgebreid, met enkel een teleurstellend verhaal dat z’n doel voorbijschiet als minpunt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oei, dit gaat de puristen zwaar vallen. Want dat mag niet hoor. Iets makkelijker maken om de massa meer aan te spreken of om de gameplay over de hele linie gelijk van niveau te maken. Want daar lijkt het op. Dat die missies moeilijker of oneerlijker waren dan de anderen

0

@watashi wa maurice desu. Ik denk dat jij je vergist met de fans van het 'soulslike' genre. Die zijn meer vocaal als het aankomt op de moeilijkheidsgraad. Bovendien gaat dit om sidequests waarbij je o.a. health & magic upgrades kunt verdienen. Dus niet de actuele moeilijkheidsgraad van de story. Niet zo raar doen.

0
test

@Toeber De grap is, dat de (anti-)reactie ondertussen ook een stereotype is geworden. Watashi is niet de eerste en zal niet de laatste zijn die het voorspelbare gedrag van de hardcore fans typeert en daarmee het voorspelbare anti-gedrag ook een invulling geeft. :)

0

Aanbevolen voor jou