Bayonetta 3 is van een leeftijdsclassificatie voorzien

Bayonetta 3 is van een leeftijdsclassificatie voorzien

Bayonetta 3 heeft een leeftijdsclassificatie gekregen, wat mogelijk suggereert dat een releasedatum niet lang meer op zich laat wachten.

Op Nintendo's Amerikaanse website valt te zien dat het Entertainment Software Rating Board een classificatie van M (voor 'mature', oftewel volwassen) heeft gegeven aan de game. Op Nintendo's Britse website is te zien dat ook het Europese PEGI een classificatie van 18 jaar en ouder heeft uitgedeeld.

ESRB en PEG geven vaak pas een classificatie wanneer een spel ver af is, om zo goed de inhoud van een spel te kunnen keuren. Fans hopen dan ook dat dit betekent dat er binnenkort een releasedatum voor het spel wordt aangekondigd.

Nintendo liet eerder dit jaar al weten dat Bayonetta 3 voor een release dit jaar gepland staat, maar een precieze releasedatum is nog altijd niet bekend. 

De Bayonetta-reeks draait om de titulaire heks die middenin een gevecht tussen hemel en hel terechtkomt. De actiegames hebben qua gameplay wat weg van de Devil May Cry-serie, waarbij duizelingwekkende moves via combo’s aan elkaar geregen kunnen worden. Sinds Bayonetta 2 financiert Nintendo de ontwikkeling van de spellen – daarom is het tweede deel nooit op platforms van andere bedrijven uitgekomen en verschijnt ook dit derde deel exclusief voor Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is 1 van de games waar ik het meeste naar uit kijk dit jaar! Er gaan roddels rond over een trailer drop, vandaag. Echter ga ik er niet vanuit, want roddels blijven roddels. Ik kan niet wachten tot deze game uitkomt, in ieder geval! :D

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Sommige roddels kloppen (gelukkig) wel inderdaad. Ik ben hier heel blij mee!

0

Aanbevolen voor jou