Bayek nu vrij te spelen in Assassin's Creed Odyssey | Gamer.nl

Bayek nu vrij te spelen in Assassin's Creed Odyssey | Gamer.nl

De protagonist uit Assassin's Creed Origins, Bayek, is vanaf vandaag vrij te spelen in Assassin's Creed Odyssey. Bayek is vrij te spelen via de Ubisoft Club-app.

Het verkrijgen van Bayek is hetzelfde proces als bij de protagonist van A a in's Creed Syndicate, Evie Fry. Na het gebruiken van de Ubisoft Club-app verschijnt Bayek als een legendarische luitenant in de game en kan vervolgens worden gerekruteerd worden om op het schip van de speler te werken. Daarnaast kan hij opgeroepen worden voor gevechten.

Voorheen was het in A a in's Creed-games gebruikelijk om verschillende kostuums te verkrijgen van eerdere games uit de franchise. Echter is deze functie, met de nieuwe RPG-mechanieken in Ody ey, aanzienlijk moeilijker om te implementeren.

A a in's Creed Ody ey

Een andere nieuwe functie zijn de wekelijkse legendary mercenary-mi ies in de vorm van Black Wind-schip mi ies. Vorige week nog verscheen er geen nieuwe legendary mercenary door technische problemen. Nu kunnen spelers weer Black Wind-schip mi ies voltooien door het legendarische schip in de oceaan te traceren en te verslaan om zo nieuwe zeilen vrij te spelen en in-game valuta te verdienen.

A a in's Creed Ody ey is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou