Battletoads en Age of Empires 3 Definitive Edition krijgen keuringen in Australië

Battletoads en Age of Empires 3 Definitive Edition krijgen keuringen in Australië

De games Battletoads en Age of Empires 3 Definitive Edition hebben allebei een leeftijdskeuring gekregen in Australië. Dat blijkt uit twee documenten bij de Australische keuringsinstantie.

Dit is niet de eerste leeftijdsclassificatie die Age of Empires 3 Definitive Edition heeft ontvangen. In Brazilië had de remaster al een leeftijdskeuring voor 12 jaar en ouder gekregen. Nu is er een tweede classificatie in Australië opgedoken. Bij dezelfde instantie is er ook een leeftijdskeuring voor de Battletoads ontdekt. Beide games hebben een PG-keuring (Onder ouderlijk toezicht) ontvangen.

Age of Empires 3 Definitive Edition bevindt zich op dit moment al een lange tijd in een gesloten bèta. De nieuwe Battletoads-game moest eigenlijk vorig jaar al verschijnen, maar is nooit uitgekomen. De (nieuwe) releasedata van de remaster en nieuwe Battletoads-game zijn vooralsnog onbekend. Als deze classificaties kloppen komt er binnenkort mogelijk meer informatie over beide games. Aanstaande donderdag houdt Microsoft een presentatie over nieuwe Xbox-games, waar vermoedelijk meer over deze titels wordt gedeeld.

Age of Empires 3 rating
Battletoads rating

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een nieuwe Battletoads game? De enige welke ik gespeeld heb was Battletoads in Battlemaniacs voor de SNES; man wat was die game genadeloos! Fun fact, Battletoads spellen stonden bekend om de bizarre moeilijkheidsgraad, de reden hiervoor was omdat ontwikkelaars in de 90's massaal geld verloren aan de verhuurmarkt; omdat een spel huren vele malen goedkoper was dan kopen. Veel spellen waren met een beetje inspanning binnen dagen, soms zelfs in enkele uren uit te spelen, Rare zorgde er met de hoge moeilijkheidsgraad voor dat je Battletoads onmogelijk in korte tijd kon uitspelen.

0
test

@El Ninjo Is dat de ware reden van Nintendo Hard games? Ik dacht dat ze ons gewoon niet mochten .. ;-) Volgens Nintendo zelf kwam het omdat de maker de games zelf door en door speelden en moesten testen waardoor het voor hun te makkelijk werd.. Maar jouw verhaal is zeker ook plausibel.

0
test

@kleinekoosjer Misschien ook een rede veel van die games stonden ook in arcade kasten en als je vaker dood ging moest je er vaker geld in stoppen, ik dacht dat dat altijd de rede was.

0
test

@El Ninjo het had inderdaad met de lengte van games te maken, maar battletoads kwam laat in het leven van de NES. Konami deed dit eerder al met Castlevania.

0
test

@wokkel Weer wat geleerd, ik doelde puur op de in '91 uitgekomen Battletoads, maar dat Nintendo Hard werkelijk een begrip was wist ik niet. Een aantal van de spellen op de Wikipedia pagina hierover heb ik destijds gespeeld én uitgespeeld ook. Battletoads zal altijd wel in het geheugen gefrift blijven als de moeilijkste.

0

Aanbevolen voor jou