Star Wars Battlefront krijgt offline modus en Death Star-uitbreiding | Gamer.nl

Star Wars Battlefront krijgt offline modus en Death Star-uitbreiding | Gamer.nl

In een blogpost op de website van Star Wars Battlefront heeft EA aangegeven volgende week een offline modus voor de game uit te brengen. Volgens de ontwikkelaar volgt de Death Star-uitbreiding in september.

EA zegt de afgelopen tijd goed geluisterd naar de feedback van spelers van over een offline modus. Vanaf volgende week kunnen alle spelers met de nieuwe offline modus genaamd Skirmish aan de slag. De modus maakt het mogelijk om tegen bots te spelen in een solomi ie of met vrienden door middel van splitscreen co-op.

In september ontvangen spelers in het bezit van een Season Pa toegang tot de Death Star-uitbreiding. Spelers zonder een Season Pa kunnen de uitbreiding los kopen. Het zal de derde uitbreiding worden voor Star Wars Battlefront. De uitbreiding bevat nieuwe maps en wapens.Star Cards en twee nieuwe helden "waar spelers geduldig op hebben gewacht" zijn ook onderdeel van de uitbreiding.

Eerste beelden van de Death Star-uitbreiding zijn volgende week te zien tijdens een livestream op zaterdag 16 juli ter gelegenheid van Star Wars Celebration Europe.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou