Battlefield voor mobiel in de maak, Battlefield 6 wordt nu intern getest

Battlefield voor mobiel in de maak, Battlefield 6 wordt nu intern getest

Er wordt gewerkt aan een Battlefield-game voor mobiele apparaten. Het spel moet in 2022 uitkomen. Daarnaast wordt de nieuwe Battlefield voor consoles en pc op dit moment intern getest.

Dat hebben uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Dice aangekondigd via een persbericht. De Battlefield-game voor mobiel is een compleet nieuwe Battlefield die losstaat van de aankomende Battlefield voor consoles en pc. 

De game, die speelbaar wordt op smartphones en tablets, wordt ontwikkeld door Industrial Toys. De Amerikaanse studio ontwikkelde eerder de shooterreeks Midnight Star voor iOS. Vaste Battlefield-ontwikkelaar Dice helpt mee met de ontwikkeling. Het spel moet ergens in 2022 verschijnen.

In het persbericht laat Oskar Gabrielson, de general manager van Dice, tevens weten dat de nieuwe Battlefield voor console en pc - een officiële naam is nog niet bekend - op dit moment intern gespeeld en getest wordt. De game moet ergens later dit jaar verschijnen en is nog niet officieel onthuld. "We beloven dat we de komende maanden véél te tonen hebben."

De nieuwe Battlefield is in ontwikkeling bij Dice, alsmede Criterion en Dice LA. Electronic Arts Gothenburg helpt daarnaast mee met de ontwikkeling van de technologie achter de game. "Op dit moment polijsten en balanceren we het spel en maken we de best mogelijke Battlefield-game." Gabrielson gebruikt in het persbericht termen als "alles veranderende destructie", "gigantische gevechten" en "meer spelers en chaos dan ooit tevoren". De onthulling moet "binnenkort" plaatsvinden.

Battlefield

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maak eens een goede voor de Switch!! :P

0
test

En ik maar wachten op bad Company 3 (Ik moet wel zeggen dat alles veranderende destructie leuk klinkt, maar dit heb ik al vaker gehoord)

0
test

@do365nic deze week bad company en bad company 2 SP gespeeld via de gamepass. De eerste blijft echt goed, net iets meer vrijheid.

0

Aanbevolen voor jou