Battlefield V krijgt tweede gesloten alpha voor pc | Gamer.nl

Battlefield V krijgt tweede gesloten alpha voor pc | Gamer.nl

Dice gaat volgende week een nieuwe alpha organiseren voor Battlefield V. Dit laat de ontwikkelaar weten via de officiële href="https://www.battlefield.com/nl-nl/news/battlefield-5-closed-alpha-2-all-you-need-to-know" rel="noopener noreferrer" target="_blank">website</a> van de game. De gesloten alpha is alleen speelbaar op pc.

Volgens de website zal de tweede alpha zich richten op de voortgang nelheid van de spelers. Op basis van de resultaten uit de vorige alpha werden meerdere aspecten van de game aangepast. Zo zijn er wijzigingen aangebracht ter ondersteuning aan alle speelstijlen en niveaus, op basis van de snelheid waarmee spelers in rang zijn gestegen en spelers punten hebben gescoord.

Daarnaast zijn er ook verbeteringen geïmplementeerd wat betreft matchmaking en wanneer de speler zich wil toevoegen aan een squad. Bij de tweede alpha zullen maps, wapens en balans in voertuigen getest blijven worden. Om de gameplay beter te krijgen worden ook nieuwe systemen getest, zoals de uitputting en beweging van de soldaten.

Battlefield V

Spelers die toegang krijgen tot de gesloten alpha ontvangen een uitnodiging via email en is alleen beschikbaar voor pc. Spelers die deelnamen aan de vorige gesloten alpha krijgen automatisch toegang tot de tweede alpha. Deze gesloten alpha zal van relatief korte duur zijn en begint op 14 augustus.

Battlefield V speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en kan in multiplayer met maximaal 64 spelers gespeeld worden.

Battlefield V komt op 19 oktober uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers die een Deluxe Edition van de game bezitten krijgen op 16 oktober toegang tot de game. Spelers die Origin Acce Premier bezitten, krijgen al op 11 oktober toegang tot Battlefield V.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou