Cosmetische items kunnen niet worden uitgezet in Battlefield V | Gamer.nl

Cosmetische items kunnen niet worden uitgezet in Battlefield V | Gamer.nl

In een href="https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/8zxc8c/ama_with_ryan_mcarthur_producer_for_engagement/">Ask me Anything (AMA)</a> op Reddit met Ryan McArthur, producer voor Engagement & Core Gameplay bij Battlefield V, wordt duidelijk gemaakt dat cosmetische items niet uitgeschakeld kunnen worden.

Veel fans willen een optie dat cosmetische items in zijn geheel worden uitgeschakeld, zodat spelers makkelijker hun vijanden kunnen herkennen. De producent zegt nu dat ze dit niet op de agenda hebben staan.

Naast dit antwoord vermeldt de producent ook dat er twee facties zijn, dat men meerdere vliegtuigen en tanks kunnen hebben en kunnen aanpa en. Het gezicht, helm, gezichtsverf, jas en broek van een soldaat kan worden aangepast en wapens hebben vijf tot zeven slots hebben voor visuele aanpa ingen.


Begin juni werd bekend dat Tides of War een doorlopend multiplayer-event wordt in Battlefield V, waarin elke paar maanden een nieuw hoofdstuk lanceert. Op de vraag wat de levensduur is van dit soort content en hoe lang het wordt aangeboden antwoorden de producent als volgt: "Ons plan is om Tides of War te ondersteunen zo lang spelers betrokken zijn en genieten van de game, maar we hebben geen harde datum."

Tenslotte wordt er gesproken van een compagnie die volledig kan worden aangepast volgens de producent. Op de vraag wat een compagnie precies inhoudt in Battlefield V, antwoord McArthur: "De compagnie is een persoonlijke collectie van soldaten, voertuigen en wapens. Elk van deze zijn te verbeteren en aan te pa en zodat het past bij jouw persoonlijkheid en speelstijl."

Battlefield V lanceert 19 oktober 2018 voor de PS4, Xbox One en pc. Lees ook onze hands-on preview, waarin Jacco de game omschrijft als "veilig, solide en authentiek".

Battlefield V

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou