Nieuwe livestream van Battlefield 1 tijdens Gamescom | Gamer.nl

Nieuwe livestream van Battlefield 1 tijdens Gamescom | Gamer.nl

Via de officiële site van Battlefield heeft EA details gegeven over de nieuwe editie van Battlefield Squads, een livestream evenement voor Battlefield 1.

Tijdens Gamescom nemen twee teams van internetsterren het weer tegen elkaar op in Battlefield 1 met de tweede editie van Battlefield Squads. Volgens EA zullen er daarbij weer nieuwe onderdelen van de game te zien zijn. Eén van deze nieuwe onderdelen is een nog niet eerder vertoonde map. In deze map kunnen de spelers die meedoen voor het eerst aan de slag met paarden als vervoersmiddel.

Ook deze keer doen er weer een hoop bekendheden van YouTube en Twitch mee. In totaal namelijk 64 aangezien elk team bestaat uit 32 spelers. Streamers Stodeh en Drift0r zijn de team captains die de leiding gaan nemen over alle internetsterren die meedoen.

De vorige editie van Battlefield Squads vond plaats tijdens de E3-beurs. Toen werden de gameplaybeelden van Battlefield 1 voor het eerst gelivestreamd door EA. Ook deze keer is het evenement te volgen via een livestream. Deze start 16 augustus om 12:00 uur en eindigt om 21:00 uur.

Tot slot maakte EA bekend dat er binnenkort ook een trailer zal verschijnen die meer informatie geeft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou