'Battlefield-serie krijgt Elite-achtige service' | Gamer.nl

'Battlefield-serie krijgt Elite-achtige service' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bron meldt dat de service, die Battlefield Premium wordt genoemd, op 4 juni onthuld gaat worden. EA geeft op die dag zijn E3-persconferentie. De service zou spelers exclusieve content bieden die onder meer unieke items bevat, zoals een zwarte dog tag of een speciaal mes. Er wordt niet gesproken over extra maps of nieuwe spelmodi. 

EA gaf al eerder aan dat het de optie voor een Elite-achtige service in beschouwing nam. Onlangs zei EA's Keith Ramsdale ook dat de uitgever voor ieder van zijn games een "online universum" wil creëren, dat verder gaat dan enkel één platform. Call of Duty: Elite, de service van Battlefield-concurrent Call of Duty, heeft momenteel 2 miljoen betalende gebruikers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou