Battlefield: Hardline bevestigd voor dit najaar | Gamer.nl

Battlefield: Hardline bevestigd voor dit najaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game is ontwikkeling bij Visceral Games, de studio die eerder de Dead Space-games maakte. Battlefield: Hardline draait om de strijd tu en politie en criminelen, zoals eerdere geruchten al meldden. Volgens vicepresident van Visceral Games, Papoutsis, is het idee enkele jaren geleden geboren tijdens een meeting over hoe Battlefield en actiegames een nieuwe richting konden inslaan. 

Gisteren lekte de eerste afbeeldingen van Battlefield: Hardline, waaronder de aanwezige wapens en voertuigen. Het is nog niet bevestigd op welke platformen Battlefield: Hardline verschijnt. Uit het eerdere lek komt naar voren dat de game op zowel de vorige generatie als nieuwe generatie consoles verschijnt, alsook pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou