Battlefield: Hardline-beelden waren zes maanden oud | Gamer.nl

Battlefield: Hardline-beelden waren zes maanden oud | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

"Dus ja, dat is zojuist gebeurd", aldus Papoutis over de gelekte beelden, die eigenlijk alleen voor intern gebruik waren bedoeld. "Niet hoe we Hardline wilden onthullen, maar het is in orde. We wilden eigenlijk toch niet tot E3 wachten, dus laten we er over praten..." Vervolgens meldt Papoutis dat de beelden meer dan zes maanden oud zijn en dat er inmiddels veel progre ie is geboekt.

Papoutis laat weten dat er meer details tijdens EA's E3-persconferentie op 9 juni komen. "Mi chien zelfs nog wat voor die tijd als jullie dat willen", zo meldt hij. De zeven minuut durende trailer lekte gisteren uit, maar is inmiddels weer van internet verdwenen op verzoek van Electronic Arts. Wel is de info uit de trailer openbaar te lezen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou