Battlefield: Bad Company 2 misschien naar de Mac | Gamer.nl

Battlefield: Bad Company 2 misschien naar de Mac | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheid om Bad Company 2 beschikbaar te maken voor de Mac", zo viel maandagavond op de Twitter van Troed on te lezen. Het is niet bekend of de game ook daadwerkelijk naar de Mac komt.

Op dit moment zijn de servers van Battlefield: Bad Company 2 tijdelijk niet beschikbaar. Het is niet bekend wanneer spelers het weer tegen elkaar kunnen opnemen. Afgelopen weekend ondervonden veel spelers van de Xbox 360-versie van Bad Company 2 problemen met de game. Gegevens van online wedstrijden werden vaak niet opgeslagen, waardoor veel spelers hun statistieken verloren.

Gisteren werd Steam aangekondigd voor de Mac. Het digitale distributieplatform dat ontstaan is op de PC bevat vanaf de lancering op de Mac al games als Counter-Strike, Left 4 Dead 2 en Team Fortre 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou