De bèta bevat de Arica Harbour map, waarin tot 24 spelers online de Rush multiplayermodus kunnen testen. Hierbij moeten spelers eerst een militaire basis veroveren met behulp van voertuigen, waarna via een verlaten stadje een eindgevecht plaatsvindt in een industrieel havengebied.

In december gaat er ook openbare bèta van start voor de PC-versie van het spel. Voor de Xbox 360 is er geen bèta gepland, maar begin volgend jaar verschijnt er voor deze en de andere spelcomputers wel een multiplayerdemo.

Toegang

Ontwikkelaar DICE heeft aangekondigd via het PlayStation Blog codes weg te geven die toegang bieden tot de multiplayerbèta. Daarnaast moet het ook mogelijk zijn om een code te ontvangen door de PS3-versie van Battlefield: Bad Company 2 te reserveren bij specifieke winkelketens. Of dit ook mogelijk wordt voor Nederlandse consumenten, is op dit moment nog niet bekend.

In december gaat er een openbare bèta van start voor de PC-versie van Battlefield: Bad Company 2. Voor de Xbox 360 is er geen bèta gepland, maar begin volgend jaar verschijnt er wel een multiplayerdemo voor alle platformen.