Battlefield 6 wordt mogelijk in mei onthuld

Battlefield 6 wordt mogelijk in mei onthuld

Battlefield 6 zou wel eens ergens in mei kunnen worden onthuld.

Dat meldt journalist Jeff Grubb in een

Watch on YouTube

. Wanneer hem werd gevraagd wanneer de shooter wordt onthuld, antwoordde hij kort maar krachtig met "mei". Daarna meldt hij: "Dingen kunnen nog veranderen. (Electronic Arts) heeft nog niets publiekelijk aangekondigd. Maar zover ik heb begrepen wordt het waarschijnlijk mei."

Grubb heeft de afgelopen jaren al veel onthullingen van nieuwe games en consoles op voorhand gelekt, vaak tot op de datum precies. Zoals de journalist echter zelf al aangeeft, kunnen plannen veranderen en is er dus geen garantie dat Battlefield 6 in mei wordt onthuld. Zover bekend moet de game echter ergens eind dit jaar uitkomen.

Eerder waren er al geruchten dat Battlefield 6 qua gameplay veel wegheeft van Battlefield 3. Ook zou de game een multiplayermodus met 128 spelers krijgen. Eerder deze maand bleek dat Need for Speed-ontwikkelaar Criterion de vaste Battlefield-ontwikkelaar Dice meehelpt met het maken van het spel.

Battlefield 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als het maar beetje van deze tijd word vanaf vietnam en ik vind het prima alles daarvoor vind ik helemaal niks vond bf 1 even leuk maar miste toch al vrij snel het grote vrijspelen van wapens en alles er op en er aan.

0

Van mij mag er wel weer eentje komen met een beetje bad company vibe.

0

Aanbevolen voor jou