Battlefield 5-trailer toont toevoegingen Chapter 2: Lightning Strikes-update

Battlefield 5-trailer toont toevoegingen Chapter 2: Lightning Strikes-update

Uitgever EA heeft details gedeeld van de nieuwe update voor Battlefield 5 genaamd Chapter 2: Lightning Strikes. De toevoegingen worden door EA uitgelicht via een nieuw uitgebrachte trailer.

In de update Chapter 2: Lightning Strikes worden, naast bug fixes en algemene prestatieverbeteringen, ook nieuwe modi en wapens toegevoegd. Zo wordt allereerst de modus 'Squad Contest' geïntroduceerd die als een meer tactische en intensieve versie van 'Conquest' gezien moet worden en gespeeld wordt met twee teams van acht spelers op een relatief klein gebied.

Squad Contest kan gespeeld worden op de maps Arras, Hamada en Rotterdam. Deze modus is speelbaar tussen 17 en 30 januari. In februari wordt de nieuwe co-op-modus 'Combined Arms' toegevoegd aan het tweede hoofdstuk. Ook keert de Rush-modus terug in de game. Hierbij moeten één aanvallend en één verdedigend team tegen elkaar strijden.

Watch on YouTube

Naast de nieuwe modi worden ook nieuwe wapens toegevoegd aan Battlefield 5. Bij deze update gaat het om wapens als het semi-automatische Zk-383-geweer, het semi-automatische Modele 1944-geweer en de M1922 MMG. Deze wapens worden de komende maanden beschikbaar gesteld door middel van het voltooien van wekelijkse uitdagingen.

De update Chapter 2: Lightning Strikes verschijnt op 17 januari en duurt tot maart. Daarna wordt het derde hoofdstuk genaamd 'Trial By Fire' uitgebracht waarbij onder ander de battle royale-modus Firestorm wordt gelanceerd.

Battlefield 5 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De Chapter 2: Lightning Strikes-update lanceert op 17 januari voor alle platformen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En weer een SMG erbij voor de Medic class pfff. Iedereen vraagt om een rifle en wat doen ze, nog zn pokke SMG erbij.

0
test

Maken ze weer dezelfde blunder als bij chapter 1? Namelijk, een tijdgebonden event maken waarbij je maar beperkte dagen/weken hebt om een wapen te unlocken door middel van challenges en als je dat niet lukt, pffff pech gehad. Echt zo slecht in de opzet van een FPS game. Alles moet gewoon uiteindelijk voor iedereen te verkrijgen zijn, op een permanente basis. Ondanks mijn roots in de BF scene sinds 2002 heb ik nu recentelijk besloten dat ik BF5 geheel aan me voorbij laat gaan. Voting with my wallet. Laten we hopen dat BF6 weer een fatsoenlijke 2-3 jaar krijgt om te rijpen. Ach, als DICE toch eens zou doen wat Bungie heeft gedaan bij Activision.

0

@TheChief Dat is dus niet juist wat je stelt. Je kan die wapens voor een schappelijke prijs met company coins kopen. Company coins verdien je door te spelen. Ik moet de recente update nog spelen, maar BFV is mij echt goed bevallen. Veel beter dan BF1.

0

Daar zal EA tijdens het tekenen van het contract met Bioware tussen ‘de kleine lettertjes’ door wel voor gezorgd hebben dat Bioware nooit nog uit de klauwen van EA kan ontsnappen. @TheChief

0

Aanbevolen voor jou