Battle royale-modus Firestorm en releasedatum voor Battlefield 5 officieel onthuld

Battle royale-modus Firestorm en releasedatum voor Battlefield 5 officieel onthuld

Ontwikkelaar DICE heeft op het Youtube-kanaal van Battlefield de eerste trailer van Firestorm onthuld. De battle royale-modus voor Battlefield 5 is vanaf 25 maart beschikbaar.

In de trailer is te zien hoe soldaten uit een vliegtuig springen en met een parachute landen in het door vuur omringde gebied. Terwijl de spelers de vuurzee vóór proberen te blijven wordt in trailer een Artillery Strike ingeroepen, is een tractor te zien met een groot kanon achterop, stijgt een kleine helikopter op waar naast een bestuurder ook drie passagiers op kunnen zitten en maken spelers gebruik van een voertuig die zowel op het water kan varen als op het land kan rijden. Op het einde van de video is ook te zien hoe de deur van een bunker wordt opengemaakt, waar een tank in staat.

Vorige week werden er al een aantal details gelekt van Battlefield 5 Firestorm. Zo vindt de battle royale-modus plaats in Noorwegen en bestaat elke ronde uit 64 spelers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er goed uit!.... De trailer te minsten.

0
test

heel vet! vooral de toevoeging van een helikopter, ben benieuwd of deze ook zal worden toegevoegd aan de standaard multiplayer.

0

Aanbevolen voor jou