Battlefield 4-uitbreiding Dragon's Teeth komt op 15 juli | Gamer.nl

Battlefield 4-uitbreiding Dragon's Teeth komt op 15 juli | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc bevat vijf nieuwe wapens, een nieuwe gamemodus en vier nieuwe maps. De nieuwe maps heten Lumphini Garden, Pearl Market, Propaganda en Sunken Dragon. Alle maps spelen zich af in Aziatische steden.

De nieuwe gamemodus heet Chain Link. Hier is het de bedoeling dat de speler verschillende capturepoints op rij verovert om ze op die manier te linken. De modus is een variatie op het traditionele Conquest. Ook wordt er een nieuw voertuig toegevoegd. Deze heet de R.A.W.R., een zwaarbewapende, radiografisch bestuurbare wagen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou