Battlefield 4 krijgt Premium Edition met alle dlc | Gamer.nl

Battlefield 4 krijgt Premium Edition met alle dlc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Naast de basisgame en de dlc krijgen spelers dankzij een bijgeleverd Premium-lidmaatschap voorrang in servers en nieuwe spullen om hun uitrusting mee te personaliseren.

Tot op heden zijn al vier dlc-pakketten voor Battlefield 4 verschenen, De vijfde en laatste dlc komt deze herfst uit. Spelers met een Premium-lidmaatschap krijgen echter al eerder toegang tot de maps in deze dlc.

Electronic Arts Benelux bevestigde tegenover Gamer.nl. dat de Premium Edition op pc en PlayStation 3 49,99 euro gaat kosten. De PlayStation 4- en Xbox One-versie kosten 69,99 euro. De Premium-uitvoering komt niet naar de Xbox 360, bevestigde EA tegenover Shacknews.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou