Battlefield 4 krijgt morgen Gun Master en nieuwe wapens | Gamer.nl

Battlefield 4 krijgt morgen Gun Master en nieuwe wapens | Gamer.nl

Battlefield 4 krijgt morgen een patch met de nieuwe Gun Master-modus. Ook voegt de patch vijf nieuwe wapens toe. Dat heeft ontwikkelaar Dice bekendgemaakt op zijn blog.

De Gun Master-modus zat ook in Battlefield 3. Spelers beginnen in deze modus met een pistool, en krijgen door kills te maken steeds betere wapens. Het laatste wapen is een mes, wie hiermee een tegenstander doodt, wint het potje.

Dice kondigt ook aan dat er vijf nieuwe wapens beschikbaar komen met de patch. Het gaat om een a ault rifle, een carbine, een personal defense weapon (PDW), een pistool en een light machine gun (LMG). Het is nog niet bekend om welke wapens het precies gaat.

Verder heeft Dice het effectieve bereik van elk wapen opnieuw bekeken en bijgesteld om de balans van de shooter te verbeteren. Tot slot is de netcode van de pc-versie onder handen genomen om crashes te voorkomen.

De patch verschijnt morgen op alle platforms. Gun Master is al te spelen in de Community Test Environment, exclusief voor Premium-eigenaars.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou