Battlefield 3 voor het eerst getoond op console | Gamer.nl

Battlefield 3 voor het eerst getoond op console | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alle beelden die tot afgelopen nacht van de first-person shooter waren gepubliceerd, waren afkomstig van de PC-versie van het spel. Het was duidelijk dat de getoonde grafische prestaties niet mogelijk zouden zijn op de PlayStation 3 en Xbox 360. Sceptici vreesden dat de game er niet goed uit zou zien op de spelcomputers.

Hoewel de game op PlayStation 3 niet zo mooi is als op PC, zoals reeds werd verwacht, krijgt deze versie goede reacties. "Ziet er fantastisch uit. En niet alleen 'voor een PS3-game', het ziet er fantastisch uit voor een game, punt. En dit komt van een PC-gamer", is de best beoordeelde reactie op YouTube.

Persconferentie

Electronic Arts' CEO John Riccitiello zei eerder dat er reeds beelden getoond waren van de spelcomputerversie tijdens de E3-persconferentie van de uitgever. Welke beelden dit zouden zijn werd echter niet duidelijk. Wel was duidelijk dat het grootste deel van de toen getoonde beelden in ieder geval afkomstig waren van de PC-versie. Op de Facebook-pagina van Battlefield wordt nu benadrukt dat de de spelcomputerversie voor het eerst is getoond bij Jimmy Fallon.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou