Alle beelden die tot afgelopen nacht van de first-person shooter waren gepubliceerd, waren afkomstig van de PC-versie van het spel. Het was duidelijk dat de getoonde grafische prestaties niet mogelijk zouden zijn op de PlayStation 3 en Xbox 360. Sceptici vreesden dat de game er niet goed uit zou zien op de spelcomputers.

Hoewel de game op PlayStation 3 niet zo mooi is als op PC, zoals reeds werd verwacht, krijgt deze versie goede reacties. "Ziet er fantastisch uit. En niet alleen 'voor een PS3-game', het ziet er fantastisch uit voor een game, punt. En dit komt van een PC-gamer", is de best beoordeelde reactie op YouTube.

Persconferentie

Electronic Arts' CEO John Riccitiello zei eerder dat er reeds beelden getoond waren van de spelcomputerversie tijdens de E3-persconferentie van de uitgever. Welke beelden dit zouden zijn werd echter niet duidelijk. Wel was duidelijk dat het grootste deel van de toen getoonde beelden in ieder geval afkomstig waren van de PC-versie. Op de Facebook-pagina van Battlefield wordt nu benadrukt dat de de spelcomputerversie voor het eerst is getoond bij Jimmy Fallon.